Webhosting instellingen

Over Advanced Website

Met een Advanced Website kunt u eenvoudig een simpele website opzetten, waarbij u de beschikking heeft over verschillende CGI scripts. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van PHP en en eigen scripts. Bij deze dienst kunt u ook een MySQL database aanmaken.

 

 

Website bouwen

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw website te bouwen, dan heeft u verschillende opties. U kunt gebruik maken van bestaande website pakketten zoals Wordpress, Magento, CMS Made Simple, Drupal of bijvoorbeeld Joomla. Dit zijn gratis te verkrijgen pakketten die u kunt installeren op uw webhosting pakket van SkylarNET en zo kunt u eenvoudig een website bouwen. Ook een webwinkel behoort op deze manier tot de mogelijkheden. Er zijn veel gratis templates/designs te verkrijgen.

Verder zijn er op het internet een ontelbare hoeveelheid manuals te vinden, bijvoorbeeld http://www.htmlhelp.com/. 

Wij kunnen u hier uiteraard in adviseren.

 

 

CGI scripts

Met CGI scripts kunt u actieve elementen toe voegen aan uw website. U kunt bijvoorbeeld een gastenboek maken, of een mail-a-form. Zie: CGI Scripts Overzicht

 

 

Uw website uploaden

Als uw website klaar is kunt u deze 'uploaden' naar de server van SkylarNET. Hiervoor hebt u een FTP-programma nodig en de juiste instellingen. Een FTP-programma maakt gebruik van het File Transfer Protocol, een protocol om bestanden te verplaatsen. In dit geval dus van uw computer naar een van de servers van SkylarNET. De juiste instellingen voor uw abonnement vindt u in het kader onderaan deze pagina.

 

 

Algemene Instellingen

FTP Server: www.domein.nl (vervang 'domein.nl' door uw eigen domeinnaam)

FTP remote directory: WWW (voor HTML docs) en WWW/cgi-bin (voor scripts)

SSH Server: shell.skylarnet.nl

SSH Remote directory: WWW (voor HTML docs) en WWW/cgi-bin (voor scripts)

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Uitvaart.com Uitvaart.com

SkylarNET een betrouwbare partner voor Uitvaart.com

In SkylarNET heb ik een betrouwbare partner gevonden, die net even verder gaat dan je van een leverancier mag verwachten. Vanzelfsprekend komen ze alle afspraken na die zijn afgesproken in het service level agreement. Maar zeker in mijn branche, de uitvaart, moet je soms kunnen vertrouwen op leveranciers die bereid zijn meer te doen dan dat.

SkylarNET heeft aangetoond ‘beyond the call of duty’ te gaan. En altijd bereid te zijn te kijken naar onze specifieke behoeftes om te komen tot een maatwerk oplossing
Niet voor niets is Uitvaart.Com al jaren tevreden klant van Skylarnet!

 

 

P. van Schaik

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS