Online backup

Online Backup, dé manier om data goedkoop en verantwoord te bewaren. 

Met Online Backup van SkylarNET zorgt u ervoor dat al uw waardevolle bedrijfsgegevens veilig, snel en betrouwbaar op een locatie buiten uw pand worden opgeslagen. Al uw belangrijke data wordt 1 maand bewaard en is direct beschikbaar voor herstel. De backup verloopt volledig automatisch zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Indien gewenst ontvangt u per e-mail bericht of de backup geslaagd is. Door het gebruik van geavanceerde technieken kan uw data veilig getransporteerd worden naar onze data servers, waarna u zelf nog over de mogelijkheid beschikt om extra data toe te voegen en/of te herstellen! De veiligste, goedkoopste en snelste manier om uw bedrijfsgegevens veilig te stellen.

 

  • Online Backup van SkylarNET zorgt voor een beveiligde backup en herstelmogelijkheid van uw bedrijfskritische data, op een andere locatie dan uw eigen pand via een Internet verbinding.

  • De backup wordt gemaakt op betrouwbare hardware, die in een ingenieus systeem van redundante servers en hot plug harddisks een 99.9% failsafe omgeving creëert. Een extra backup en synchronisatie proces zorgt er voor dat gegevens niet verloren kunnen gaan.

  • De servers staan in één van de meest geavanceerde en veiligste datacenters van Europa, het KPN gebouw te Amsterdam. Meerdere glasvezelkoppelingen met de Amsterdam Exchange (Internet aansluiting) zorgen voor een optimale bereikbaarheid van de backups.

  • Slimme technologie zorgt voor een incrementele backup, waarbij alleen de wijzigingen ten opzichte van de vorige versie van uw files worden verzonden naar de backup server. Backuppen gebeurt hierdoor in een handomdraai met als extra voordeel, de mogelijkheid vorige data en/of document versies te herstellen sinds de door u gemaakte wijzigingen.

  • Connecties worden gemaakt via Internet, onafhankelijk van uw type verbinding of server besturingssysteem.

  • De data is te restoren tot 1 maand terug (langere periode op aanvraag mogelijk).

 

Heeft u interesse in deze ideale oplossing op maat? Neemt u dan gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Vereniging Bedrijfskring Almere Vereniging Bedrijfskring Almere

ACM, VVV en VBA werken in de cloud

 

Almere City Marketing en de Vereniging Bedrijfskring Almere, samen gevestigd op één locatie aan de Randstad in Almere, en de VVV Almere zijn onlangs overgestapt naar online werkplekken. Dit heeft het Almeerse bedrijf SkylarNET voor hen mogelijk gemaakt. Eén van de grootste voordelen van deze online werkplekken is, dat ze overal beschikbaar zijn. Thuis, op kantoor, onderweg. Het enige dat nodig is, is een PC, Apple, of een Tablet en een internetverbinding. Hoe makkelijk kan het zijn!

Vereniging Bedrijfskring Almere 

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS