Co-Locate

Colocatie van SkylarNET is een voordelige, betrouwbare en complete keuze. Vanaf € 65,- per maand kunt u gebruik maken van onze colocatie pakketten. U kunt een eigen server kopen, inrichten en zelf de applicaties beheren, maar wel profiteren van de betrouwbaarheid en snelheid van een professionele omgeving.  Uw server wordt geplaatst in een geavanceerd en goed beveiligd datacenter in Amsterdam.

Naast het plaatsen van uw server binnen onze colocatie faciliteiten kunt u tevens het systeembeheer van uw colocated server uit handen geven. U bent er dan van verzekerd dat uw software up-to-date is en uw systeem stabiel is.

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

IN DIT GEDEELTE

 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Uitvaart.com Uitvaart.com

SkylarNET een betrouwbare partner voor Uitvaart.com

In SkylarNET heb ik een betrouwbare partner gevonden, die net even verder gaat dan je van een leverancier mag verwachten. Vanzelfsprekend komen ze alle afspraken na die zijn afgesproken in het service level agreement. Maar zeker in mijn branche, de uitvaart, moet je soms kunnen vertrouwen op leveranciers die bereid zijn meer te doen dan dat.

SkylarNET heeft aangetoond ‘beyond the call of duty’ te gaan. En altijd bereid te zijn te kijken naar onze specifieke behoeftes om te komen tot een maatwerk oplossing
Niet voor niets is Uitvaart.Com al jaren tevreden klant van Skylarnet!

 

 

P. van Schaik

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS