Co-Locate

Colocatie van SkylarNET is een voordelige, betrouwbare en complete keuze. Vanaf € 69,- per maand kunt u gebruik maken van onze colocatie pakketten. U kunt een eigen server kopen, inrichten en zelf de applicaties beheren, maar wel profiteren van de betrouwbaarheid en snelheid van een professionele omgeving.  Uw server wordt geplaatst in een geavanceerd en goed beveiligd datacenter in Amsterdam.

Naast het plaatsen van uw server binnen onze colocatie faciliteiten kunt u tevens het systeembeheer van uw colocated server uit handen geven. U bent er dan van verzekerd dat uw software up-to-date is en uw systeem stabiel is.

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

IN DIT GEDEELTE

 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Bureau Beldman - Partner in communicatie Bureau Beldman - Partner in communicatie

SkylarNET: professioneel, behulpzaam en probleemoplossend. Dat zijn voor mij de kernwoorden die van toepassing zijn over het werk dat SkylarNET levert. ICT, computers en netwerken: het gaat erom dat je elkaar vertrouwt, op elkaar kunt rekenen. Met tevredenheid kijk ik terug op inmiddels vele jaren samenwerking. Of het nu mijn nieuwe computers zijn, mijn online werkplek of gewoon om even te sparren. Voor een communicatiebureau is ’in de lucht’ zijn essentieel. Toekomst, kom maar op!

 

Tim Beldman

Bureau Beldman

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS