Co-Locate

Colocatie van SkylarNET is een voordelige, betrouwbare en complete keuze. Vanaf € 69,- per maand kunt u gebruik maken van onze colocatie pakketten. U kunt een eigen server kopen, inrichten en zelf de applicaties beheren, maar wel profiteren van de betrouwbaarheid en snelheid van een professionele omgeving.  Uw server wordt geplaatst in een geavanceerd en goed beveiligd datacenter in Amsterdam.

Naast het plaatsen van uw server binnen onze colocatie faciliteiten kunt u tevens het systeembeheer van uw colocated server uit handen geven. U bent er dan van verzekerd dat uw software up-to-date is en uw systeem stabiel is.

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

IN DIT GEDEELTE

 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Vereniging Bedrijfskring Almere Vereniging Bedrijfskring Almere

ACM, VVV en VBA werken in de cloud

 

Almere City Marketing en de Vereniging Bedrijfskring Almere, samen gevestigd op één locatie aan de Randstad in Almere, en de VVV Almere zijn onlangs overgestapt naar online werkplekken. Dit heeft het Almeerse bedrijf SkylarNET voor hen mogelijk gemaakt. Eén van de grootste voordelen van deze online werkplekken is, dat ze overal beschikbaar zijn. Thuis, op kantoor, onderweg. Het enige dat nodig is, is een PC, Apple, of een Tablet en een internetverbinding. Hoe makkelijk kan het zijn!

Vereniging Bedrijfskring Almere 

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS