Email

SkylarNET biedt verschillende e-mail oplossingen aan. Van Business Mail (POP/IMAP) voor de eenvoudige gebruiker tot verschillende hosted mail oplossingen zoals Kerio en Microsoft Hosted Exchange voor de veeleisende gebruiker. Uw e-mail via POP of IMAP, contacten en agenda's delen, overal de beschikking tot uw e-mail? Bekijk de mogelijkheden bij de verschillende diensten.

In het rechtermenu kunt u naar de mailoplossing van uw keuze gaan. Hier vindt u alle informatie over de geleverde oplossing, de prijzen en de aanvraag mogelijkheden.

 

Wilt u een persoonlijk advies voordat u uw keuze maakt? Neem dan snel contact met ons op.

 

Microsoft Hosted Exchange - Business Mail

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!
 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Bureau Beldman - Partner in communicatie Bureau Beldman - Partner in communicatie

SkylarNET: professioneel, behulpzaam en probleemoplossend. Dat zijn voor mij de kernwoorden die van toepassing zijn over het werk dat SkylarNET levert. ICT, computers en netwerken: het gaat erom dat je elkaar vertrouwt, op elkaar kunt rekenen. Met tevredenheid kijk ik terug op inmiddels vele jaren samenwerking. Of het nu mijn nieuwe computers zijn, mijn online werkplek of gewoon om even te sparren. Voor een communicatiebureau is ’in de lucht’ zijn essentieel. Toekomst, kom maar op!

 

Tim Beldman

Bureau Beldman

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS