Email

SkylarNET biedt verschillende e-mail oplossingen aan. Van Business Mail (POP/IMAP) voor de eenvoudige gebruiker tot verschillende hosted mail oplossingen zoals Kerio en Microsoft Hosted Exchange voor de veeleisende gebruiker. Uw e-mail via POP of IMAP, contacten en agenda's delen, overal de beschikking tot uw e-mail? Bekijk de mogelijkheden bij de verschillende diensten.

In het rechtermenu kunt u naar de mailoplossing van uw keuze gaan. Hier vindt u alle informatie over de geleverde oplossing, de prijzen en de aanvraag mogelijkheden.

 

Wilt u een persoonlijk advies voordat u uw keuze maakt? Neem dan snel contact met ons op.

 

Microsoft Hosted Exchange - Business Mail

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!
 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Vereniging Bedrijfskring Almere Vereniging Bedrijfskring Almere

ACM, VVV en VBA werken in de cloud

 

Almere City Marketing en de Vereniging Bedrijfskring Almere, samen gevestigd op één locatie aan de Randstad in Almere, en de VVV Almere zijn onlangs overgestapt naar online werkplekken. Dit heeft het Almeerse bedrijf SkylarNET voor hen mogelijk gemaakt. Eén van de grootste voordelen van deze online werkplekken is, dat ze overal beschikbaar zijn. Thuis, op kantoor, onderweg. Het enige dat nodig is, is een PC, Apple, of een Tablet en een internetverbinding. Hoe makkelijk kan het zijn!

Vereniging Bedrijfskring Almere 

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS