Email

SkylarNET biedt verschillende e-mail oplossingen aan. Van Business Mail (POP/IMAP) voor de eenvoudige gebruiker tot verschillende hosted mail oplossingen zoals Kerio en Microsoft Hosted Exchange voor de veeleisende gebruiker. Uw e-mail via POP of IMAP, contacten en agenda's delen, overal de beschikking tot uw e-mail? Bekijk de mogelijkheden bij de verschillende diensten.

In het rechtermenu kunt u naar de mailoplossing van uw keuze gaan. Hier vindt u alle informatie over de geleverde oplossing, de prijzen en de aanvraag mogelijkheden.

 

Wilt u een persoonlijk advies voordat u uw keuze maakt? Neem dan snel contact met ons op.

 

Microsoft Hosted Exchange - Business Mail

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!
 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Uitvaart.com Uitvaart.com

SkylarNET een betrouwbare partner voor Uitvaart.com

In SkylarNET heb ik een betrouwbare partner gevonden, die net even verder gaat dan je van een leverancier mag verwachten. Vanzelfsprekend komen ze alle afspraken na die zijn afgesproken in het service level agreement. Maar zeker in mijn branche, de uitvaart, moet je soms kunnen vertrouwen op leveranciers die bereid zijn meer te doen dan dat.

SkylarNET heeft aangetoond ‘beyond the call of duty’ te gaan. En altijd bereid te zijn te kijken naar onze specifieke behoeftes om te komen tot een maatwerk oplossing
Niet voor niets is Uitvaart.Com al jaren tevreden klant van Skylarnet!

 

 

P. van Schaik

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS