Hosted Exchange

Hosted Exchange van SkylarNET is een e-maildienst op basis van Microsoft Hosted Exchange 2010. Met Hosted Exchange kunt u eenvoudig uw e-mail, agenda en contacten met collega’s of vrienden delen. Dit kan via een computer of onderweg op een geschikte mobiele telefoon (smartphone).

Bij Hosted Exchange zitten de zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en ruime mailboxen standaard inbegrepen.

 

Microsoft Hosted Exchange

Met Hosted Exchange heeft u geen eigen Exchange server op locatie nodig. Uw bespaart hiermee kostbare tijd en geld. Uw e-mail is altijd, overal toegankelijk. Via een iPhone of een Blackberry, via uw laptop thuis of op de zaak, overal kunt u uw e-mail inzien en beantwoorden.

Krijgt u nieuwe medewerkers? Met een eenvoudige handeling kunt u een account toevoegen. Wilt u meer schijfruimte? Ook dat is eenvoudig te regelen.

 

Kenmerken van Microsoft Hosted Exchange

  • Gedeelde mailboxen die u met meerdere mensen/teams beheert, bijvoorbeeld sales@uwdomeinnaam.nl
  • Uw mail is altijd en overal voor u te bekijken.
  • Deel uw agenda, mail en taken met uw collega’s
  • Eenvoudig uitbreidbaar
  • SkylarNET maakt een backup van uw e-mail

 

Specificaties
INTERESSE
BEL/MAIL ONS!
 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Uitvaart.com Uitvaart.com

SkylarNET een betrouwbare partner voor Uitvaart.com

In SkylarNET heb ik een betrouwbare partner gevonden, die net even verder gaat dan je van een leverancier mag verwachten. Vanzelfsprekend komen ze alle afspraken na die zijn afgesproken in het service level agreement. Maar zeker in mijn branche, de uitvaart, moet je soms kunnen vertrouwen op leveranciers die bereid zijn meer te doen dan dat.

SkylarNET heeft aangetoond ‘beyond the call of duty’ te gaan. En altijd bereid te zijn te kijken naar onze specifieke behoeftes om te komen tot een maatwerk oplossing
Niet voor niets is Uitvaart.Com al jaren tevreden klant van Skylarnet!

 

 

P. van Schaik

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS