Hosted Exchange

Hosted Exchange van SkylarNET is een e-maildienst op basis van Microsoft Hosted Exchange 2010. Met Hosted Exchange kunt u eenvoudig uw e-mail, agenda en contacten met collega’s of vrienden delen. Dit kan via een computer of onderweg op een geschikte mobiele telefoon (smartphone).

Bij Hosted Exchange zitten de zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en ruime mailboxen standaard inbegrepen.

 

Microsoft Hosted Exchange

Met Hosted Exchange heeft u geen eigen Exchange server op locatie nodig. Uw bespaart hiermee kostbare tijd en geld. Uw e-mail is altijd, overal toegankelijk. Via een iPhone of een Blackberry, via uw laptop thuis of op de zaak, overal kunt u uw e-mail inzien en beantwoorden.

Krijgt u nieuwe medewerkers? Met een eenvoudige handeling kunt u een account toevoegen. Wilt u meer schijfruimte? Ook dat is eenvoudig te regelen.

 

Kenmerken van Microsoft Hosted Exchange

  • Gedeelde mailboxen die u met meerdere mensen/teams beheert, bijvoorbeeld sales@uwdomeinnaam.nl
  • Uw mail is altijd en overal voor u te bekijken.
  • Deel uw agenda, mail en taken met uw collega’s
  • Eenvoudig uitbreidbaar
  • SkylarNET maakt een backup van uw e-mail

 

Specificaties
INTERESSE
BEL/MAIL ONS!
 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Vereniging Bedrijfskring Almere Vereniging Bedrijfskring Almere

ACM, VVV en VBA werken in de cloud

 

Almere City Marketing en de Vereniging Bedrijfskring Almere, samen gevestigd op één locatie aan de Randstad in Almere, en de VVV Almere zijn onlangs overgestapt naar online werkplekken. Dit heeft het Almeerse bedrijf SkylarNET voor hen mogelijk gemaakt. Eén van de grootste voordelen van deze online werkplekken is, dat ze overal beschikbaar zijn. Thuis, op kantoor, onderweg. Het enige dat nodig is, is een PC, Apple, of een Tablet en een internetverbinding. Hoe makkelijk kan het zijn!

Vereniging Bedrijfskring Almere 

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS