Hosted Exchange

Hosted Exchange van SkylarNET is een e-maildienst op basis van Microsoft Hosted Exchange 2010. Met Hosted Exchange kunt u eenvoudig uw e-mail, agenda en contacten met collega’s of vrienden delen. Dit kan via een computer of onderweg op een geschikte mobiele telefoon (smartphone).

Bij Hosted Exchange zitten de zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en ruime mailboxen standaard inbegrepen.

 

Microsoft Hosted Exchange

Met Hosted Exchange heeft u geen eigen Exchange server op locatie nodig. Uw bespaart hiermee kostbare tijd en geld. Uw e-mail is altijd, overal toegankelijk. Via een iPhone of een Blackberry, via uw laptop thuis of op de zaak, overal kunt u uw e-mail inzien en beantwoorden.

Krijgt u nieuwe medewerkers? Met een eenvoudige handeling kunt u een account toevoegen. Wilt u meer schijfruimte? Ook dat is eenvoudig te regelen.

 

Kenmerken van Microsoft Hosted Exchange

  • Gedeelde mailboxen die u met meerdere mensen/teams beheert, bijvoorbeeld sales@uwdomeinnaam.nl
  • Uw mail is altijd en overal voor u te bekijken.
  • Deel uw agenda, mail en taken met uw collega’s
  • Eenvoudig uitbreidbaar
  • SkylarNET maakt een backup van uw e-mail

 

Specificaties
INTERESSE
BEL/MAIL ONS!
 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Bureau Beldman - Partner in communicatie Bureau Beldman - Partner in communicatie

SkylarNET: professioneel, behulpzaam en probleemoplossend. Dat zijn voor mij de kernwoorden die van toepassing zijn over het werk dat SkylarNET levert. ICT, computers en netwerken: het gaat erom dat je elkaar vertrouwt, op elkaar kunt rekenen. Met tevredenheid kijk ik terug op inmiddels vele jaren samenwerking. Of het nu mijn nieuwe computers zijn, mijn online werkplek of gewoon om even te sparren. Voor een communicatiebureau is ’in de lucht’ zijn essentieel. Toekomst, kom maar op!

 

Tim Beldman

Bureau Beldman

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS