Over Ons

SkylarNET is een jonge, no-nonsense IT-organisatie die zich richt op Netwerkbeheer, Systeembeheer en Internet diensten voor het midden- en kleinbedrijf in het bijzonder. Wij zijn gevestigd in Almere.

De organisatie is in 2004 opgericht, en heeft direct een vliegende start gemaakt door het slim en adequaat inspringen op de behoeften binnen het bedrijfsleven. De vraag naar voordelige en professionele maatwerk oplossingen is groot, op zowel bedrijfsmatige als Internet gerelateerde gebieden. SkylarNET sluit hier naadloos op aan om alle technieken aan elkaar te koppelen. Dit zodat u als bedrijf optimaal kan profiteren van de onbegrensde mogelijkheden binnen uw eigen netwerk, of daarbuiten via het Internet.

De kernwoorden waar SkylarNET voor staat:

stabiliteit, realiteit, flexibiliteit en service

 

Stabiliteit

 

De stabiliteit van een netwerk, in de breedste zin van het woord, is van groot belang. Daarom staat dit bij onze werkzaamheden hoog in het vaandel.

Realiteit

 

SkylarNET adviseert realistische oplossingen. Bedrijfszekere oplossingen die zich in de praktijk hebben bewezen en dat is niet altijd de nieuwste (en duurste) technologie.

Flexibiliteit

 

SkylarNET  kenmerkt zich door een flexibele en klantgerichte manier van werken.

Service

 

SkylarNET staat bij haar klanten bekend om zijn goede en snelle service. Wij zoeken onze relaties binnen de regio om dit te kunnen waarborgen.Dus: geen lange wachttijden en lage voorrijkosten.

 

Onze werkwijze

SkylarNET werkt uitsluitend met ervaren systeembeheerders. Zij hebben zich allen gespecialiseerd op verschillende vakgebieden. Het systeembeheer kan volledig aan uw wensen en situatie worden aangepast. De totale investering is van een groot aantal factoren afhankelijk, zoals de omvang van uw organisatie, het ICT-gebruik binnen uw organisatie, de investeringen op hardware niveau en het aantal noodzakelijke uren voor systeembeheer. Onze aanpak kenmerkt zich door commitment, een langetermijnrelatie, diepgang en betrokkenheid.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

SkylarNET kan uw organisatie helpen om te groeien en kan voor uw organisatie een beheersbare en stabiele ICT omgeving creëren. Of dit voor u een e-mail oplossing is,  of misschien het veilig stellen van uw belangrijke digitale data, uw website beheren of het netwerk beheren/creëren binnen uw organisatie. SkylarNET kan u op al deze vlakken ondersteunen. Van Werkplek Online tot Online Backup, wij kunnen u de stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit geven die u nodig heeft.

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

IN DIT GEDEELTE

 

KLANTEN OVER SKYLARNET

Uitvaart.com Uitvaart.com

SkylarNET een betrouwbare partner voor Uitvaart.com

In SkylarNET heb ik een betrouwbare partner gevonden, die net even verder gaat dan je van een leverancier mag verwachten. Vanzelfsprekend komen ze alle afspraken na die zijn afgesproken in het service level agreement. Maar zeker in mijn branche, de uitvaart, moet je soms kunnen vertrouwen op leveranciers die bereid zijn meer te doen dan dat.

SkylarNET heeft aangetoond ‘beyond the call of duty’ te gaan. En altijd bereid te zijn te kijken naar onze specifieke behoeftes om te komen tot een maatwerk oplossing
Niet voor niets is Uitvaart.Com al jaren tevreden klant van Skylarnet!

 

 

P. van Schaik

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS