Werkplek Online

Werkplek Online, 24 uur per dag overal toegang tot uw gegevens

Met Werkplek Online van SkylarNET heeft u altijd de zekerheid dat uw kantoorautomatisering werkt en beschikbaar is. Het complete beheer van uw kantoorautomatisering is in handen van SkylarNET, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Met Werkplek Online van SkylarNET hebben uw werknemers niet alleen op uw kantoor, maar ook thuis, onderweg of bij de klant op locatie over alle benodigde software en documenten. Werken in de Cloud was nog nooit zo makkelijk en betrouwbaar. Werkplek Online werkt uiteraard altijd via een beveiligde internetverbinding. De digitale werkplekken zijn eenvoudig specifiek op uw persoonlijke wensen af te stemmen en elke maand weet u precies wat de maandelijkse kosten zijn per werkplek.

 

Werkplek Online, hoe werkt dat?

Uw online werkplek, of uw werkplek in de cloud zoals het ook wel genoemd wordt werkt hetzelfde als uw huidige omgeving op uw pc of laptop. Uw programma’s, software (branchespecifiek of algemeen) en uw persoonlijke documenten en gegevens zijn op precies dezelfde manier te gebruiken.

De Werkplek Online omgeving die wij voor u gebruiksklaar maken inclusief alle applicaties, verbindingen etc die u in deze digitale kantooromgeving wilt hebben.

 

Toegang tot Werkplek Online

Vanaf elke willekeurige computer kunt u inloggen op uw persoonlijke werkplek online kantooromgeving. Vanaf elke computer, vanaf elke plek heeft u 24 uur per dag toegang tot uw vertrouwde digitale werkplek. En dat voor een vast bedrag per maand.

 

Investering en kosten van Werkplek Online

Het niet hoeven investeren in licenties voor de standaard kantoorsoftware, het niet hoeven beheren en aan te schaffen van een server voor het bewaren van uw gegevens biedt een kostenbesparing op uw kantoorautomatisering. 

 

Dit zit bij uw Werkplek Online abonnement inbegrepen. 

U betaalt een vast bedrag per maand dat afhankelijk is van het aantal specifieke applicaties dat u op een werkplek beschikbaar wilt stellen en wat afhankelijk is van het aantal werkplekken. U weet altijd waar u aan toe bent. Altijd online voor een vast bedrag per maand.

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Uitvaart.com Uitvaart.com

SkylarNET een betrouwbare partner voor Uitvaart.com

In SkylarNET heb ik een betrouwbare partner gevonden, die net even verder gaat dan je van een leverancier mag verwachten. Vanzelfsprekend komen ze alle afspraken na die zijn afgesproken in het service level agreement. Maar zeker in mijn branche, de uitvaart, moet je soms kunnen vertrouwen op leveranciers die bereid zijn meer te doen dan dat.

SkylarNET heeft aangetoond ‘beyond the call of duty’ te gaan. En altijd bereid te zijn te kijken naar onze specifieke behoeftes om te komen tot een maatwerk oplossing
Niet voor niets is Uitvaart.Com al jaren tevreden klant van Skylarnet!

 

 

P. van Schaik

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS