Werkplek Online

Werkplek Online, 24 uur per dag overal toegang tot uw gegevens

Met Werkplek Online van SkylarNET heeft u altijd de zekerheid dat uw kantoorautomatisering werkt en beschikbaar is. Het complete beheer van uw kantoorautomatisering is in handen van SkylarNET, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Met Werkplek Online van SkylarNET hebben uw werknemers niet alleen op uw kantoor, maar ook thuis, onderweg of bij de klant op locatie over alle benodigde software en documenten. Werken in de Cloud was nog nooit zo makkelijk en betrouwbaar. Werkplek Online werkt uiteraard altijd via een beveiligde internetverbinding. De digitale werkplekken zijn eenvoudig specifiek op uw persoonlijke wensen af te stemmen en elke maand weet u precies wat de maandelijkse kosten zijn per werkplek.

 

Werkplek Online, hoe werkt dat?

Uw online werkplek, of uw werkplek in de cloud zoals het ook wel genoemd wordt werkt hetzelfde als uw huidige omgeving op uw pc of laptop. Uw programma’s, software (branchespecifiek of algemeen) en uw persoonlijke documenten en gegevens zijn op precies dezelfde manier te gebruiken.

De Werkplek Online omgeving die wij voor u gebruiksklaar maken inclusief alle applicaties, verbindingen etc die u in deze digitale kantooromgeving wilt hebben.

 

Toegang tot Werkplek Online

Vanaf elke willekeurige computer kunt u inloggen op uw persoonlijke werkplek online kantooromgeving. Vanaf elke computer, vanaf elke plek heeft u 24 uur per dag toegang tot uw vertrouwde digitale werkplek. En dat voor een vast bedrag per maand.

 

Investering en kosten van Werkplek Online

Het niet hoeven investeren in licenties voor de standaard kantoorsoftware, het niet hoeven beheren en aan te schaffen van een server voor het bewaren van uw gegevens biedt een kostenbesparing op uw kantoorautomatisering. 

 

Dit zit bij uw Werkplek Online abonnement inbegrepen. 

U betaalt een vast bedrag per maand dat afhankelijk is van het aantal specifieke applicaties dat u op een werkplek beschikbaar wilt stellen en wat afhankelijk is van het aantal werkplekken. U weet altijd waar u aan toe bent. Altijd online voor een vast bedrag per maand.

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Bureau Beldman - Partner in communicatie Bureau Beldman - Partner in communicatie

SkylarNET: professioneel, behulpzaam en probleemoplossend. Dat zijn voor mij de kernwoorden die van toepassing zijn over het werk dat SkylarNET levert. ICT, computers en netwerken: het gaat erom dat je elkaar vertrouwt, op elkaar kunt rekenen. Met tevredenheid kijk ik terug op inmiddels vele jaren samenwerking. Of het nu mijn nieuwe computers zijn, mijn online werkplek of gewoon om even te sparren. Voor een communicatiebureau is ’in de lucht’ zijn essentieel. Toekomst, kom maar op!

 

Tim Beldman

Bureau Beldman

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS