Diensten

Van ICT beheer tot Netwerkonderhoud van Webhosting tot Colocation, SkylarNET biedt met haar diensten een totaalpakket qua ICT aan. 

Flexibiliteit, betrouwbaarheid, klanttevredenheid en stabiliteit zijn voor ons belangrijke kenmerken. Kenmerken die binnen al onze diensten terugkomen.

Een veilige en stabiele ICT omgeving, snelle reactietijden bij vragen, een kundige helpdesk en een compleet aanbod. Kijk voor alle diensten die wij u kunnen bieden in het rechtermenu, of klik op een van de onderstaande diensten. 

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Uitvaart.com Uitvaart.com

SkylarNET een betrouwbare partner voor Uitvaart.com

In SkylarNET heb ik een betrouwbare partner gevonden, die net even verder gaat dan je van een leverancier mag verwachten. Vanzelfsprekend komen ze alle afspraken na die zijn afgesproken in het service level agreement. Maar zeker in mijn branche, de uitvaart, moet je soms kunnen vertrouwen op leveranciers die bereid zijn meer te doen dan dat.

SkylarNET heeft aangetoond ‘beyond the call of duty’ te gaan. En altijd bereid te zijn te kijken naar onze specifieke behoeftes om te komen tot een maatwerk oplossing
Niet voor niets is Uitvaart.Com al jaren tevreden klant van Skylarnet!

 

 

P. van Schaik

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS