Netwerkonderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw kantoornetwerk is belangrijk. Een stabiel, snel, veilig en goed functionerend netwerk is waarschijnlijk ook voor u van groot belang. Dit bevorderd de kwaliteit van werken en de efficiency in uw organisatie.

SkylarNET kan op het gebied van netwerkonderhoud en beheer veel voor u betekenen. Denkt u hierbij aan de volgende zaken:

  • Netwerkonderhoud
  • ICT beheer
  • Netwerkbeheer
  • Verhuizen van uw netwerk
  • Second opinion
  • Calamiteiten
  • Netwerkaanleg
  • Uitbreiding van uw netwerk
  • Geinfecteerde netwerken opschonen
  • Beveiliging van uw netwerk

Wanneer u het netwerkbeheer aan SkylarNET uitbesteed, nemen wij de taak van de niet aanwezige netwerkbeheerder over. Onze verantwoordelijkheid is zeer groot, en de benodigde kennis is niet gebonden aan één persoon. Het gehele team van SkylarNET en dus ook onze helpdesk staat voor uw klaar. Wij kunnen op afstand of bij u op locatie de ondersteuning bieden die u wenst.

 

De Voordelen

Het uitbesteden heeft voor u grote voordelen, u hoeft geen systeembeheerder in dienst te nemen, de kosten zijn eenvoudig beheersbaar te houden en alle ICT zaken binnen uw organisatie worden snel en adequaat opgelost door specialisten.

 

Tarieven

Elke ICT infrastructuur, elk netwerk, bij welke organisatie dan ook heeft zo zijn specifieke kenmerken. Een standaard prijs is dan ook niet te geven. SkylarNET biedt verschillende netwerkonderhoud diensten aan, dit kan voor een vast bedrag per maand zijn, maar dit kan ook slechts op ad-hoc basis zijn. Dit hangt helemaal van uw situatie af. Graag komen wij dit vrijblijvend met u bespreken.

Netwerkbeheer en onderhoud van SkylarNET is zeer zeker een voordelige oplossing.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch te woord, maar komen ook graag bij u langs, we kunnen dan direct een geheel vrijblijvende inschatting maken.

U kunt ons e-mailen, bellen of het contactformulier invullen. Wij horen graag van u!

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Bureau Beldman - Partner in communicatie Bureau Beldman - Partner in communicatie

SkylarNET: professioneel, behulpzaam en probleemoplossend. Dat zijn voor mij de kernwoorden die van toepassing zijn over het werk dat SkylarNET levert. ICT, computers en netwerken: het gaat erom dat je elkaar vertrouwt, op elkaar kunt rekenen. Met tevredenheid kijk ik terug op inmiddels vele jaren samenwerking. Of het nu mijn nieuwe computers zijn, mijn online werkplek of gewoon om even te sparren. Voor een communicatiebureau is ’in de lucht’ zijn essentieel. Toekomst, kom maar op!

 

Tim Beldman

Bureau Beldman

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS