Netwerkonderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw kantoornetwerk is belangrijk. Een stabiel, snel, veilig en goed functionerend netwerk is waarschijnlijk ook voor u van groot belang. Dit bevorderd de kwaliteit van werken en de efficiency in uw organisatie.

SkylarNET kan op het gebied van netwerkonderhoud en beheer veel voor u betekenen. Denkt u hierbij aan de volgende zaken:

  • Netwerkonderhoud
  • ICT beheer
  • Netwerkbeheer
  • Verhuizen van uw netwerk
  • Second opinion
  • Calamiteiten
  • Netwerkaanleg
  • Uitbreiding van uw netwerk
  • Geinfecteerde netwerken opschonen
  • Beveiliging van uw netwerk

Wanneer u het netwerkbeheer aan SkylarNET uitbesteed, nemen wij de taak van de niet aanwezige netwerkbeheerder over. Onze verantwoordelijkheid is zeer groot, en de benodigde kennis is niet gebonden aan één persoon. Het gehele team van SkylarNET en dus ook onze helpdesk staat voor uw klaar. Wij kunnen op afstand of bij u op locatie de ondersteuning bieden die u wenst.

 

De Voordelen

Het uitbesteden heeft voor u grote voordelen, u hoeft geen systeembeheerder in dienst te nemen, de kosten zijn eenvoudig beheersbaar te houden en alle ICT zaken binnen uw organisatie worden snel en adequaat opgelost door specialisten.

 

Tarieven

Elke ICT infrastructuur, elk netwerk, bij welke organisatie dan ook heeft zo zijn specifieke kenmerken. Een standaard prijs is dan ook niet te geven. SkylarNET biedt verschillende netwerkonderhoud diensten aan, dit kan voor een vast bedrag per maand zijn, maar dit kan ook slechts op ad-hoc basis zijn. Dit hangt helemaal van uw situatie af. Graag komen wij dit vrijblijvend met u bespreken.

Netwerkbeheer en onderhoud van SkylarNET is zeer zeker een voordelige oplossing.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch te woord, maar komen ook graag bij u langs, we kunnen dan direct een geheel vrijblijvende inschatting maken.

U kunt ons e-mailen, bellen of het contactformulier invullen. Wij horen graag van u!

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Vereniging Bedrijfskring Almere Vereniging Bedrijfskring Almere

ACM, VVV en VBA werken in de cloud

 

Almere City Marketing en de Vereniging Bedrijfskring Almere, samen gevestigd op één locatie aan de Randstad in Almere, en de VVV Almere zijn onlangs overgestapt naar online werkplekken. Dit heeft het Almeerse bedrijf SkylarNET voor hen mogelijk gemaakt. Eén van de grootste voordelen van deze online werkplekken is, dat ze overal beschikbaar zijn. Thuis, op kantoor, onderweg. Het enige dat nodig is, is een PC, Apple, of een Tablet en een internetverbinding. Hoe makkelijk kan het zijn!

Vereniging Bedrijfskring Almere 

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS