Webhosting

Bij de hosting pakketten van SkylarNET huurt u schijfruimte op het Internet zodat u uw website kunt publiceren (webhosting). Binnen de webhosting pakketten krijgt u ook e-mailadressen op de door u gekozen domeinnaam. (uwnaam@uwdomein.nl).

 

Veilig en Snel

Uw website staat in een veilige omgeving en is altijd snel en bereikbaar. SkylarNET zorgt ervoor dat u beschikt over de nieuwste hostingtechieken. Ook CMS systemen zoals DRUPAL, Magento en WordPress kunt u gebruiken bij SkylarNET. ASP.net, PHP 5 en een MySQL of Microsoft SQL database behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 

Service en kwaliteit

Bij Skylarnet staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Door ons netwerk dubbel (redundant) uit te voeren, is uw website altijd online. Uiteraard maken we ook backups van de door u geplaatste website. Veiligheid van uw gegevens is gegarandeerd.

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar maatwerk of loopt u ergens tegen aan? Dan staan wij altijd voor u klaar.

 

De verschillende Webhosting pakketten

SkylarNET biedt verschillende webhosting pakketten aan, voor een eenvoudige website of een uitgebreide veeleisende website. Kijk in het rechtermenu en klik op uw keuze.

 

 

Hosting Lite - Hosting Basic - Hosting Advanced

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Bureau Beldman - Partner in communicatie Bureau Beldman - Partner in communicatie

SkylarNET: professioneel, behulpzaam en probleemoplossend. Dat zijn voor mij de kernwoorden die van toepassing zijn over het werk dat SkylarNET levert. ICT, computers en netwerken: het gaat erom dat je elkaar vertrouwt, op elkaar kunt rekenen. Met tevredenheid kijk ik terug op inmiddels vele jaren samenwerking. Of het nu mijn nieuwe computers zijn, mijn online werkplek of gewoon om even te sparren. Voor een communicatiebureau is ’in de lucht’ zijn essentieel. Toekomst, kom maar op!

 

Tim Beldman

Bureau Beldman

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS