Webhosting

Bij de hosting pakketten van SkylarNET huurt u schijfruimte op het Internet zodat u uw website kunt publiceren (webhosting). Binnen de webhosting pakketten krijgt u ook e-mailadressen op de door u gekozen domeinnaam. (uwnaam@uwdomein.nl).

 

Veilig en Snel

Uw website staat in een veilige omgeving en is altijd snel en bereikbaar. SkylarNET zorgt ervoor dat u beschikt over de nieuwste hostingtechieken. Ook CMS systemen zoals DRUPAL, Magento en WordPress kunt u gebruiken bij SkylarNET. ASP.net, PHP 5 en een MySQL of Microsoft SQL database behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 

Service en kwaliteit

Bij Skylarnet staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Door ons netwerk dubbel (redundant) uit te voeren, is uw website altijd online. Uiteraard maken we ook backups van de door u geplaatste website. Veiligheid van uw gegevens is gegarandeerd.

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar maatwerk of loopt u ergens tegen aan? Dan staan wij altijd voor u klaar.

 

De verschillende Webhosting pakketten

SkylarNET biedt verschillende webhosting pakketten aan, voor een eenvoudige website of een uitgebreide veeleisende website. Kijk in het rechtermenu en klik op uw keuze.

 

 

Hosting Lite - Hosting Basic - Hosting Advanced

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Uitvaart.com Uitvaart.com

SkylarNET een betrouwbare partner voor Uitvaart.com

In SkylarNET heb ik een betrouwbare partner gevonden, die net even verder gaat dan je van een leverancier mag verwachten. Vanzelfsprekend komen ze alle afspraken na die zijn afgesproken in het service level agreement. Maar zeker in mijn branche, de uitvaart, moet je soms kunnen vertrouwen op leveranciers die bereid zijn meer te doen dan dat.

SkylarNET heeft aangetoond ‘beyond the call of duty’ te gaan. En altijd bereid te zijn te kijken naar onze specifieke behoeftes om te komen tot een maatwerk oplossing
Niet voor niets is Uitvaart.Com al jaren tevreden klant van Skylarnet!

 

 

P. van Schaik

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS