Webhosting

Bij de hosting pakketten van SkylarNET huurt u schijfruimte op het Internet zodat u uw website kunt publiceren (webhosting). Binnen de webhosting pakketten krijgt u ook e-mailadressen op de door u gekozen domeinnaam. (uwnaam@uwdomein.nl).

 

Veilig en Snel

Uw website staat in een veilige omgeving en is altijd snel en bereikbaar. SkylarNET zorgt ervoor dat u beschikt over de nieuwste hostingtechieken. Ook CMS systemen zoals DRUPAL, Magento en WordPress kunt u gebruiken bij SkylarNET. ASP.net, PHP 5 en een MySQL of Microsoft SQL database behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 

Service en kwaliteit

Bij Skylarnet staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Door ons netwerk dubbel (redundant) uit te voeren, is uw website altijd online. Uiteraard maken we ook backups van de door u geplaatste website. Veiligheid van uw gegevens is gegarandeerd.

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar maatwerk of loopt u ergens tegen aan? Dan staan wij altijd voor u klaar.

 

De verschillende Webhosting pakketten

SkylarNET biedt verschillende webhosting pakketten aan, voor een eenvoudige website of een uitgebreide veeleisende website. Kijk in het rechtermenu en klik op uw keuze.

 

 

Hosting Lite - Hosting Basic - Hosting Advanced

INTERESSE
BEL/MAIL ONS!

KLANTEN OVER SKYLARNET

Vereniging Bedrijfskring Almere Vereniging Bedrijfskring Almere

ACM, VVV en VBA werken in de cloud

 

Almere City Marketing en de Vereniging Bedrijfskring Almere, samen gevestigd op één locatie aan de Randstad in Almere, en de VVV Almere zijn onlangs overgestapt naar online werkplekken. Dit heeft het Almeerse bedrijf SkylarNET voor hen mogelijk gemaakt. Eén van de grootste voordelen van deze online werkplekken is, dat ze overal beschikbaar zijn. Thuis, op kantoor, onderweg. Het enige dat nodig is, is een PC, Apple, of een Tablet en een internetverbinding. Hoe makkelijk kan het zijn!

Vereniging Bedrijfskring Almere 

Lees meer testimonials »

CONTACT GEGEVENS